Accountmanager (Zuid Nederland – België)

Ter uitbreiding van ons sales team zijn wij per direct op zoek naar een Accountmanager, welke  in staat is om ons huidige klantenbestand vlot uit te breiden en te onderhouden.

Profiel Accountmanager

Als Accountmanager adviseert u onze opdrachtgevers met de beste pompoplossing voor hun project. In dit proces zult u ondersteunt worden door ons projectbureau en de verhuur binnendienst, waar onze specialisten klaar staan om met hun kennis het probleem te vertalen naar de juiste oplossing.

U bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en gaat daarbij op zoek naar nieuwe afzetmarkten. Vervolgens bouwt u hiermee zelf een klantenportefeuille op, en beheert deze, met als werkgebied Zuid Nederland en België.

Wat vragen wij ?

  • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met technische affiniteit
  • Commerciële ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Kernwoorden: gedreven, betrokken, kwaliteitsgericht,  flexibel en stressbestendig.
  • U bent een teamplayer met sterke communicatieve skills.
  • Acquireren zit je in het bloed.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels. Duits en/of Frans is een pré.
  • Ervaring met CRM en MS Office gewenst.

Wat bieden wij ?

Eekels biedt een uitdagende functie binnen een open en innovatieve onderneming waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Verder biedt Eekels een marktconform salaris en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder: een leaseauto, mobiele telefoon, laptop, onkostenvergoeding,  pensioen-regeling en 25 vakantiedagen.

Sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lucienne de Boeff,  +31 (0)180 69 69 20. Heeft u interesse in deze vacature solliciteer dan direct via: personeelszaken@eekels.eure solliciteer dan direct via personeelszaken@eekels.eu.

Adres:
Hoofdkantoor Eekels Pompen
Koopliedenweg 25
2991 LN, Barendrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.