Aggregaat 500 kVA huren

Heeft u een tijdelijke stroomvoorziening nodig voor de elektrische pomp die wilt huren? Dan huurt eenvoudig een passend aggregaat bij uw elektropomp. Eekels Pompen beschikt over een aantal aggregaten om pompen te voorzien van voldoende stroom. Dit kan als tijdelijke stroomvoorziening, maar u kunt het aggregaat ook huren als noodstroomvoorziening. Het aggregaat 500 kVA is onze grootste generator en heeft een geluidsniveau van slechts 69 decibel op 7 meter afstand. Wilt u een nog stiller aggregaat huren? Bekijk dan onze Super Silent 150 kVA aggregaat.

Met een zeer laag geluidsniveau en een groot vermogensbereik is dit aggregaat zeer veelzijdig inzetbaar en zuinig met uw brandstof. Een praktische opstelling voor rustgebieden als woonwijken en natuurgebieden is een combinatie van een aggregaat 500 kVA en één of meer Super Silent aggregaten. Wanneer ’s nachts de stroombehoefte daalt, kunt u de Super Silent aggregaten de benodigde stroom laten opwekken terwijl u overdag gebruik maakt van de 500 kVA. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze aggregaten? Bekijk dan hieronder de specificaties of neem contact op met onze adviseur.

 

Algemeen

Vermogen
500 m3/h
Type
- m

Daarom huurt u aggregaten bij Eekels Pompen

  • Afleverservice
    • Om te voorkomen dat uw project stagneert door een gebrek aan brandstof kunnen we een periodieke brandstoflevering afspreken. Hiervoor bekijken we vooraf hoeveel brandstof u gaat verbruiken. Wijzigt uw brandstofverbruik tijdens uw project? Dan hoeft u enkel te bellen met uw pompadviseur om de leveringsperiodes opnieuw in te plannen.
  • Anti-diefstal GPS
  • Specialistisch advies
  • Uitsluitend A-merk aggregaten
  • 24/7-service bij calamiteiten

Huur deze aggregaat