Super Silent aggregaat 80 kVA huren

In alle stilte stroom opwekken als u geen nutsvoorziening kunt gebruiken? Huur een stille 80 kVA aggregaat bij Eekels Pompen. De geluidsarme aggregaten uit ons Super Silent verhuurassortiment zijn zeer geschikt om geluidsoverlast of verstoring te voorkomen in woonwijken of natuurgebieden. Met slechts 60 decibel op 7 meter afstand kunt u het stille aggregaat huren voor dag- en nachtgebruik. Zo voedt u eenvoudig en geruisloos uw vuilwaterpompen.

Bij projecten in natuurgebieden of woonwijken is het belangrijk om het geluidsniveau in de gaten te houden. Dan komt een stil aggregaat goed van pas! Wanneer u bij Eekels Pompen een aggregaat huurt, kunt u deze door onze monteurs laten aansluiten op uw locatie. Eekels Pompen verhuurt uitsluitend aggregaten van A-merken om u de beste prestaties te bieden met zo laag mogelijk brandstofverbruik. Wilt u meer informatie over Super Silent aggregaten? Neem dan contact op met onze adviseur.

 

Algemeen

Vermogen
80 m3/h
Type
Super Silent m

Daarom huurt u stille aggregaten bij Eekels Pompen

  • Afleverservice
    • Om te voorkomen dat uw project stagneert door een gebrek aan brandstof kunnen we een periodieke brandstoflevering afspreken. Hiervoor bekijken we vooraf hoeveel brandstof u gaat verbruiken. Wijzigt uw brandstofverbruik tijdens uw project? Dan hoeft u enkel te bellen met uw pompadviseur om de leveringsperiodes opnieuw in te plannen.
  • Anti-diefstal GPS
  • Specialistisch advies
  • Uitsluitend A-merk aggregaten
  • 24/7-service bij calamiteiten

Huur deze aggregaat