Eekels pompen is aanwezig op de Maintenance Next in Ahoy Rotterdam

Op 11, 12 en 13 april 2017 staat Eekels pompen op de Maintenance Next in Ahoy Rotterdam. Dit is dé beurs op het gebied van technologie- en onderhoud in de Benelux. Dit jaar staat in het teken van partner performance, wat aansluit op de trend van het samenwerken en delen van informatie. En dat is wat wij graag willen doen.

Eekels heeft een huurvloot van ruim 800 pompen waar we de bezoekers van de beurs graag meer over vertellen. Onze adviseurs zullen u informeren en adviseren bij het zoeken naar de beste pomp voor een project. Daarnaast verhuren we alle benodigde toebehoren zoals stroom-aggregaten, leidingwerk en volautomatische besturing. Eekels kan het hele traject van A tot Z voor u regelen en met de ruim 100 jaar ervaring in pompoplossingen helpen we u graag verder.

Gratis aanmelden!

Een bezoek brengen aan de Maintenance Next is geheel kosteloos. Heeft u interesse om de beurs bij te wonen en met ons in gesprek te gaan? Meld u dan nu aan via de onderstaande banner. U kunt Eekels vinden op standnummer 2.306.