Nu bij Eekels Pompen te huur: de Betsy 125SH

Eekels Pompen introduceert mobiele hogedruk dieselmotorpompsets voor rioolwater: de High Pressure Line.

Het verpompen van ongezuiverd rioolwater met mobiele pompsets kan bij hoge tegendruk of lange afstanden problemen veroorzaken. Om dit probleem tegen te gaan heeft Eekels Pompen een krachtige compacte dieselmotorpompset met automatisch zelfaanzuigend vacuümsysteem geïntroduceerd.

Deze 6” pompset, de Betsy 125SH, is uitgerust met een verstoppingsvrije schroefcentrifugaalwaaier, met een vuildoorlaat van ø75 mm. De Betsy 125SH levert een maximum druk van maar liefst 7 bar en kan zuighoogtes tot 8 meter probleemloos aan. En dit alles bij een bijzonder laag energieverbruik! De hele pompunit is geplaatst in een geluiddempende omkasting. Tevens is de set voorzien van een op afstand (internet) bedienbare digitale besturingsunit zodat u waar ook ter wereld volledige toegang en controle tot de Betsy 125SH houdt.

Dankzij deze nieuwe unieke pompset is Eekels in staat om een oplossing te bieden op die projecten waar kleine leiding diameters of hoge tegendruk een belemmering vormden voor het verpompen van ongezuiverd rioolwater.