Eekels Pompen in de spotlight tijdens de RioleringsVakdagen!

  • eekels-pompen-team-rioleringsvakdagen-beurs
  • eekels-pompen-stand-rioleringsvakdagen-beurs

Geplaatst op : 19-03-2018

Afgelopen week stonden wij met veel plezier op de RioleringsVakdagen 2018. We hebben veel bekende gezichten gezien waaronder ook zakelijke relaties en leveranciers.

De RioleringsVakdagen is jaarlijks hét netwerkmoment voor vakspecialisten in de rioleringsbranche. Tijdens deze beurs komen uit heel Nederland bedrijven en organisaties samen voor de laatste actualiteiten en informatie over de nieuwste technieken. Eekels Pompen was hier zoals de afgelopen jaren ook dit jaar weer te vinden.

Aandacht voor het materieel

De beursstand van Eekels Pompen op standplaats C.116 werd druk bezocht door belangstellende van onze diensten. Vooral de aanwezige Betsy 125SH High Pressure dieselpomp trok veel aandacht dankzij haar opvallende kleur en aparte balkeerklep. Ook de opengeslepen E5K Rioolklokpomp won de aandacht van velen. Doordat het binnenwerk nu openlag konden wij de bezoekers goed laten zien hoe de pomp zijn prestaties behaald.

Heeft u ons deze editie gemist? We staan binnenkort weer op de Infra Expo in Leuven op 16 en 17 mei en in oktober op de bekende Aquarama Trade Fair.