Eekels op Tomorrowland

  • tomorrowland eekels pompen
  • eekels tomorrowland pompen
  • vrachtwagen eekels op tomorrowland

Geplaatst op : 06-07-2015

Ieder jaar wordt op het terrein van ‘De Schorre’ in Boom (België) het unieke outdoor dance evenement Tomorrowland gehouden. Dit jaar was de elfde editie van het grootschalige evenement en Eekels mocht hier haar steentje aan bijdragen.

Op de achtergrond van het festival was Eekels verantwoordelijk voor de pomp gerelateerde activiteiten. Tomorrowland is over de drie dagen verspreid door 180.000 bezoekers bezocht, het is dan ook cruciaal dat er geen problemen ontstaan met het afvoeren van al het afvalwater. Om dit te waarborgen heeft Eekels met de eigen vrachtwagen een pompinstallatie verzorgd op het festivalterrein. De pompinstallatie was opgebouwd vanuit twee Betsy 100’s met een aantal meter spiraalslang en een leidingbrug van 6,20 meter hoog en 12 meter breed. Voor het geval er zich storingen zouden voordoen, hebben wij een telefoonmelder aangesloten op onze pompen.

Eekels heeft alles in de juiste banen weten te leiden en er zijn per dag gemiddeld 35 zuigwagens met afvalwater afgevoerd. Wij danken onze klanten voor de fijne samenwerking en zien uit naar de volgende edities!

Eekels │Pompoplossingen