Vervolg fase in Brugge

  • Eekels pompen verhuur belgie Brugge
  • leidingwerk en leidingbrug eekels pompen voor project in Brugge
  • Eekels pompen verhuur belgie Brugge 3
  • Eekels pompen verhuur belgie Brugge 4

Geplaatst op : 17-12-2015

De tweede fase van het project in het Belgische Brugge is van start gegaan! In opdracht van hoofdaannemer Viabuild is Eekels Pompen afgelopen weken bezig geweest met het monteren en installeren van de tweede fase van het project. Het projectteam van Eekels heeft ook voor de tweede fase een gepaste oplossing ontworpen.

De pompinstallatie voor de tweede fase van het project bestaat uit 6 droogopgestelde rioolklokpompen aanbod (1 standby), frequentie geregeld met besturingscontainer en gevoed door 2 stuks stroomaggregaten (1 standby). Met het leidingtracé van Ø800 is de pompinstallatie in staat de gevraagde capaciteit van 4000 m3/h van het aanzuigpunt naar het lozingspunt te verpompen.

Naast de nieuwe opstelling is de oude opstelling van 3 stuks 16” elektrische pompen (1 standby), frequentie geregeld met besturingscontainers, en gevoed door 2 stuks 400 kVa stroomaggregaten (1 standby) verplaatst naar het volgende punt. Deze locatie krijgt zijn watertoevoer door de eerder beschreven pompset van 4000m3/h en via normale toestroom nog eens 1000m3/h extra, waardoor de totale capaciteit van de pomp op 5000m3/h uitkomt.

De leidingtracés voor dit project zijn op maat uitgedacht door het team van Eekels. Zo heeft het leidingwerk verschillende leidingbruggen, waaronder een van 10 meter hoogte.