Partners

partners van eekels barendrecht

Kwaliteit staat bij Eekels hoog in het vaandel. Als marktleider in pompoplossingen hebben we immers een naam hoog te houden. Dit uit zich als eerste in de kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers die we verhuren, zoals Grindex dompelpompen (Zweden), Dragfltow slijvaste pompen (Italië), Caffini pompen (Italië) en Hidrostal schroefcentrifugaalwaaierpompen (Zwitserland). Daarnaast focust Eekels zich op het verlenen van een uitstekende service, zodat wanneer een calamiteit zich voordoet er altijd snel een stabiele en technisch toereikende (tijdelijke) oplossing wordt verzorgd.

Naast het aanbieden van uitsluitend kwaliteitsproducten en service werkt Eekels ook intensief samen met een aantal partners, zodat we in staat zijn totaaloplossingen aan te bieden. Dit vergemakkelijkt niet alleen de communicatie voor u als klant, maar doordat er op elk vlak wordt gewerkt met experts zijn alle oplossingen van het hoogst haalbare niveau.

RECO materieelverhuur
RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij een totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als uw partner in materieel!