Visie

visie eekels pompoplossingen

Het bedenken van de beste oplossing is onze uitdaging

Eekels Pompen bedenkt, levert en monteert pompoplossingen voor de overheid, bouw & infra, offshore en industrie. We zijn zowel in Nederland als in het buitenland actief. Met meer dan 100 jaar ervaring gaan wij de uitdaging telkens opnieuw aan om de beste oplossing te bedenken en te leveren!

Eerst luisteren en dan doen

Om erachter te komen wat de beste pompoplossing is, is inleven in uw situatie van groot belang. Ieder project beschouwen wij als een unieke situatie.  Onze technische accountmanagers komen bij u langs en aan de hand van een checklist wordt uw probleem gestructureerd in kaart gebracht. Vervolgens wordt er een oplossing bedacht passend bij de situatie. Onze technisch accountmanagers hebben verstand van het vak, worden ondersteund door ons projectbureau en zijn in staat om zowel de klant als de organisaties te begeleiden in haar pompoplossingen

Ruim assortiment en leverbetrouwbaarheid

Wij verhuren vanaf een eenvoudige pomp tot extreem grote pompinstallaties in zeer complexe situaties. Om telkens weer de juiste pomp te kunnen selecteren is het naar onze mening dan ook van belang over een grootte en brede huurvloot te beschikken. Wij hebben meer dan 700 pompen in ons bestand en dat komt tevens de leverbetrouwbaarheid ten goede naast onze 24/7-service.

Om onze leverbetrouwbaarheid te vergroten hebben wij onlangs geïnvesteerd in een tweetal vrachtwagens die voldoen aan de strengste normen en onze logistieke dienstverlening perfect ondersteunen.

Duurzaamheid door kennis

Onze pompen zijn de zuinigste pompen in zijn soort en uiteraard besteden wij aandacht aan geluidbelasting en uitstoot. In ons brede assortiment kunnen wij afhankelijk van de klantwens ook heel specifiek te werk gaan. Hierbij kunt u denken aan het leveren van visvriendelijke pompen die ingezet worden in de omgeving van waterschappen. Ook beschikken wij over zeer moderne transportmiddelen waarmee wij onze uitstoot tot een minimum beperken. Maar dit is voor ons niet voldoende om invulling te geven aan een duurzame oplossing.

Een duurzame oplossing wordt immers niet alleen gevormd door de techniek  en het verbruik van de pomp. Bij het bedenken van een effectieve oplossing gaat het om exact de juiste pompen te selecteren voor een opdracht en daar is brede kennis voor nodig. Onze kennis resulteert in:

  • Eenvoudiger onderhoud en langere onderhoudsintervallen gedurende het project;
  • Pompsets met meer pompcapaciteit, minder geluidsbelasting, een lager verbruik en minder emissie;
  • Verbetering van de prijs/prestatieverhouding;
  • Een juiste voorbereiding voor een efficiënte uitvoering

Om die reden hebben wij onze kennis gebundeld in een projectbureau die ons intern proces en de projecten ondersteund. Het projectbureau bestaat uit een aantal ervaren mensen die naast de juiste inzet ook het nodige teken- en berekenwerk voor zijn rekening neemt. Hiermee zijn wij in staat om ook aantoonbaar de meest duurzame pompconfiguratie samen te stellen en uit te leveren.