Werkwijze

eekels-pomp-verhuur-werkwijze

Van pompadvies tot een tijdelijke pompinstallatie

Eekels onderscheidt zich door korte lijnen, persoonlijk contact en een flexibele instelling. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten. Als geen ander zijn wij eraan gewend dat het werk liever gisteren dan vandaag klaar moet zijn. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van pompvraagstukken door een aantal cruciale stappen te zetten en de bijbehorende processen te doorlopen. Dat zorgt ervoor dat u een heldere en op maat gemaakte offerte van ons mag verwachten. Na uw goedkeuring start Eekels met de werkvoorbereiding en bepalen wij in nauw overleg met u de datum voor uitvoering en oplevering, vervolgens blijven we in contact over de nazorg van de tijdelijke pompinstallatie (TPI).

Stappenplan

  1. Uw aanvraag: Om tot de juiste pompoplossing te komen beginnen wij met het bestuderen van het bestek, tekeningen en de situatie. Indien gewenst maken wij ter plaatse een uitgebreide werkopname.
  2. Werkopname: Onze technisch accountmanagers zijn uw aanspreekpunt van begin tot het einde van het proces. Zij zijn in staat om een werkopname te maken zodat alle informatie voorhanden is om een complete aanbieding te maken.
  3. Projectbureau: Alle informatie om tot de juiste pompoplossing te komen is bekend. Op basis hiervan maakt ons projectbureau berekeningen waaronder de leidingweerstand en het pompvermogen. Vervolgens worden verschillende oplossingen bedacht en afgewogen.
  4. De beste oplossing met de juiste prijs: In dit stadium maken wij op basis van de beste oplossing een interessante prijsaanbieding. Ter verduidelijking voorzien wij deze van een tekening.
  5. Uitvoering TPI: De aanbieding wordt goed met u doorgesproken. En bij opdracht komen wij in de fase dat de tijdelijke pompinstallatie geplaatst kan worden. Als alle vergunningen binnen zijn kan er gestart worden met het plaatsen van pompen en monteren van leidingwerk. Tijdens de montage is er altijd een uitvoerder of voorman aanwezig die de klus begeleid en als aanspreekpunt fungeert.
  6. Nazorg: Gedurende de volledige huurtermijn van de opdracht kunt u rekenen op onze service. Wij verlenen preventief inspectie aan de pompinstallatie zodat we de
    werking van de pompen kunnen controleren op kwaliteit. En in geval van storing hebben wij onze storingsdienst 24/7 paraat.