Rioolrenovatie projecten

Eekels Pompen uw pomp specialist tijdens rioolrenovaties

Eekels pompen staat u bij tijdens uw riool renovatie werkzaamheden

Eekels is de pomp specialist die u tijdens rioolrenovatie projecten niet alleen bij staat met pompen maar ook met tijdelijk leidingwerk en stroomvoorziening. Middels onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan tijdens rioolrenovatie projecten zijn wij binnen Nederland, België en Duitsland een specialist van formaat.

Grootschalige of kleinschalige riool renovatie projecten? Geen probleem wij verzorgen met ons totaal concept de pompen en het tijdelijke leidingwerk om de gevraagde capaciteit te verpompen. Zo kan het werk aan het riool snel en efficiënt plaatsvinden en blijft de overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt. Indien gewenst kan Eekels Pompen zelfs de tijdelijke verkeersregel installatie en wegafzettingen verzorgen.

Extra veilig
De pompinstallaties worden indien gewenst extra veilig dubbel uitgevoerd en aangesloten op onze eigen calamiteitendienst. Zo kan een eventuele storing direct verholpen worden en blijft de stroomvoorziening adequaat geregeld en gegarandeerd.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan een totaaloplossing voor uw rioolrenovatie project? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.