De Eekels Pioneer PP12-110-GG spuitpompen zijn vernieuwd

Eekels heeft de Pioneer PP12-110-GG spuitpompen een metamorfose gegeven. De pompen zijn voorzien van een nieuwe geluidgedempte omkasting, zijn meer robuust, zijn minder gevoelig voor slijtage, hebben een einddruk van 13 Bar en beschikken over maximumcapaciteit van 250m3/u.

De nieuw ontwikkelde geluidgedempte omkasting zorgt voor een verdere reductie in het geluidsniveau, tot slechts 70 dB(A) op 7 meter. De Pioneer pomp met één waaier is robuuster, zeker in verhouding tot standaard meertrapspompen en hierdoor minder gevoelig voor slijtage. De pompen zijn uitgerust met het Pioneer automatic vacuümsysteem, dit systeem zorgt ervoor dat de pomp snel met water wordt gevuld.

Daarnaast is de pomp ook uitgerust met een DSE-dieselmotorcontroller met modem, deze maakt het mogelijk om de pompset op afstand te monitoren en controleren. Het ingebouwde GPS-systeem geeft via Google Maps accurate locatie informatie. Met een einddruk van 13 Bar en maximumcapaciteit van 250m3/u is de PP12-110-GG spuitpomp ideaal geschikt voor de volgende toepassingen:

Geïnteresseerd in deze vernieuwde pomp? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.